Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

Најефективен метод да се зголеми машкиот полов орган

За мажите е најбитно се што имаат да е поголемо и подобро од тоа што го имаат другите. А што ако зборуваме за неговата гордост и слава – неговиот пенис? Како да се зголеми пенисот? Ова е болно прашање за повеќето мажи бидејќи пенисот е најбитен знак на нивната јачина и достоинство.

Нашиот уникатен метод "Како да го зголемите вашиот пенис за 10 цм во текот на еден месец". Не вклучува употреба на масти, апчиња, скапи медикаменти или непријатни хируршки интервенции. Резултатите постигнати со овој метод остануваат трајни во текот на целиот ваш живот.

Прогамот "Како да го зголемите вашиот пенис за 10 цм во текот на еден месец" беше развиен од водечките сексолози на Руската Федерација и дава 100% гаранција на тие што го употребуваат овој метод.

Во просек, пенисот расте 10 цм во должина и 1 цм во дебелина во текот на еден месец! Ова не е фантастика, ова е факт!

Методот вклучува специјални вежби чија намена е да го зголемат пенисот како во должина така и во дебелина без хирушка интервенција , можете само да вежбате дома. Методот се докажа себеси 100% не само во зголемувањето на пенисот, туку исто така и како ефективен начин во исправањето на искривени пениси без хируршка операција. Употребувањето на овој метод произведува позитивно либидо, ја зголемува ерекцијата и ја зголемува машкоста кај мажите. Не е потребна претходна консултација со лекар!

Најефектен систем на вежби:

 • Дозволува зголемување на пенисот без хируршка операција – за 10 cm во должина и 1cm во обем, во текот на еден месец.
 • Постигнатите резултати остануваат за текот на целиот ваш живот.
 • Ги исправа искривените пениси и ја корегира Пејрониевата болест.
 • Ја зголемува во должина органската навлака.
 • Ја стимулира должината на ерекцијата, го очврснува пенисот и либидото.
 • Може да се користи од различни возрасни групи.
 • Подобна е за сите мажи, без оглед на големината на нивниот пенис.
 • Подобна е за обрезаните мажи.

Големината на вашиот пенис

Др. Ричард Едвардс ја класифицира должината на еректираните пениси на следниот начин:

 • мал пенис – 141.5 mm
 • просечен пенис – 161.8 mm – просечна големина на машкиот полов орган
 • голем пенис – 181.1 mm – нормална големина на машкиот полов орган

По обем:

 • мал пенис – 117.6 mm
 • просечен пенис – 127.4 mm – просечна големина на машкиот полов орган
 • голем пенис – 137.8 mm

Во друга студија, со нешто помал број на учесници, докторот Ричард Едвардс ги доби следните резултати:

 • помал од 100 mm, 1% од мажите – мал пенис
 • 100 – 129 mm 10% - мал пенис
 • 130 – 149 mm 20% - просечен пенис
 • 150 – 159 mm 25% - нормален пенис
 • 160 – 179 mm 30% - просечен пенис
 • 180 – 199 mm 10% - стандарден пенис
 • 200 – 229 mm 3% - голем пенис
 • поголем од 230 mm 1% - огромен пенис

PЗголемувањето на пенисот за 10% ја создава значајната разлика помеѓу поимот “мал” и “нормален”.

Ако некој човек каже дека голмината на неговиот пенис не му е битна, можете да бидете сигурни дека лаже. Пенисот го претставува другото "јас” на мажот и е негова гордост и слава. Ни еден човек не е индиферентен во поглед на другото “јас”! Тоа е како негова бизнис карта во сексуалниот живот. Дали сте сретнале луѓе на кои што не им е битна нивната бизнис карта?

Зошто жените преферираат мажи со големи пениси?

Сте се запрашале ли некогаш зошто жените купуваат пластични пениси и вибратори во големина од 18, 20, 24, 30 cm од секси шоповите? Посојат повеќе разлози:

 • Големиот пенис е знак на јачина и машкост.
 • Големиот пенис може, само со неговата појава, да ја возбуди жената, која може веднаш да го замисли атрактивниот секс кој следи. Само тој факт може да ја возбуди жената!
 • Поголемиот пенис ги прави возможни разните секс позиции. Само големите пениси можат да пенетрираат длабоко во вагината. Тоа е посебно важно кога жената е блиску до оргазам. Во тој момент таа го посакува пенисот што е можно подлабоко во неа.
 • Колку што е поголем пенисот толку е поголема и контактната област – а со тоа поголема е и површинската област која ги прима надворешните стимулативни дразби. Колку што е поголем пенисот толку е појака и сексуалната дразба која што ја осеќаат и мажот и жената.

Како функционира?

Како да го зголемите вашиот пенис? Тоа е прастаро прашање. Луѓето со години се интересирале во врска со ова прашање. Нашите специјалисти ги простудираа искуствата во многу земји во оваа област и на тој начин ние дојдовме до методот кој се покажа дека со текот на годините продуцира ПРАКТИЧНИ РЕЗУЛТАТИ!

Затоа ние можеме да кажеме дека е возможно да се зголеми големината на машкиот полов орган и тоа е непобитен факт!
Како тоа функционира од анатомска гледна точка?

Пенисот е составен од три главни дела или комори. Две големи комори - корпора каверноса (corpora cavernosa) лежат на горниот дел од пенисот и една помала комора – корпус спонгисум (corpus spongisum) лежи во долниот дел. Ткивото на коморите има порозна структура. За време на ерекцијата пенисот се наполнува со крв и сите три комори постануваат полни со крв. Корпора каверноса –(Corpora cavernosa) е главниот дел од пенисот кој се полни со крв и најголемиот дел од крвта оди тука за време на ерекцијата. Тука лежи клучот на тоа како да се зголеми вашиот пенис, бидејќи е возможно да се зголеми корпора каверноса – (corpora cavernosa)!

Со други зборови, колку што повеќе крв можат овие комори да одржат за време на ерекцијата, толку е поголем вашиот пенис! Нашиот метод, со редовни вежби, овозможува зголемување на порозната корпора каверноса – (corpora cavernosa) и корпус спонгисум – (corpus spongisum), а со тоа и зголемување на вашиот пенис.

Вежбите овозможуваат да порозното ткиво може да прими и задржи повеќе крв а како резултат на тоа пенисот ќе расте како во должина така и во дебелина. Резултатот ќе биде во тоа да пенисот може да се зголеми во големина до еден и пол пати. Благодарение на вежбите се подобрува циркулацијата на крвта во пенисот и тестисите а со тоа вашата ерекција станува приметно појака.

Би сакале уште еднаш да ве потсетиме дека секој дел од нашето тело може да се промени и дека ние можеме да ги развиеме со вежбање. Пенисот не е исклучок!

А сега за нашите вежби.

Овој метод постоел веќе со години како дополнителен за мажи кои што сакаат да ги зголемат нивните пениси, а исто така и научници и доктори од многу земји се заинтересирани за него, бидејќи луѓето се уште веруваат дека е невозможно да се зголеми пенисот на природен начин.

Бил направен експеримент во кој биле вклучени 700 учесници – мажи. Тие имаа пениси со различни големини. Главниот услов на експериментот беше тоа дека учесниците мораат да вежбаат следејќи го методот. Кога експериментот заврши, учесниците пополнија прашалник. Резултатите се прикажани испод.

Дали пенисот порасна поголем?

Пенисот пораснал поголем кај 684 мажи.
16 од мажите не приметиле зголемувачки ефект.
Само 16 луѓе од 700 не осетиле ефект!

Во исто време, скоро сите учесници приметиле дека нивниот сексуален живот се подобрил – ерекцијата се појачала и немало предвремена ејакулација.
Тоа важи за скоро 100%.

Колку пенисот се зголемил?

По три месеци тренинг на регуларна база, пенисот се зголемил во просек од 2.75 cm.
Најскромниот резултат бил 1.5 cm.
Најдобриот резултат бил 3.8 cm.
И сето ова во текот на само три месеци!

Вие би продолжиле со вежбањето, нели?

Дали пенисот продолжува да расте ако продолжам со вежбањето?

Некои од учесниците продолжија со тренингот за зголемување на нивните пениси дури повеќе. Навистина, пенисот постанал поголем и поимпресивен. Колку повеќе тренирате, толку подобри се резултатите! Во исто време, не заборавајте дека резултатите ќе останат за текот на целиот ваш живот!

Колку време е потребно за вежбањето?

Најповеќето од учесниците во експериментот поминувале 20-25 минути дневно во вежбање, но некои тренирале по околу 5-15 минути. Ова е исто така и минималното време на ден. Вие сакате резултати, зар не?!
Некои од учесниците ги правеле вежбите по 45-60 минути дневно. Мора да се напомене дека најдобар начин е да се тренира 20-25 минути дневно во текот на 5-6 месеци. Ова се применува само ако сакате да постигнете одлични резултати во зголемувањето на вашиот пенис.

Само за вас:

Ние развивме група на вежби кои што овозможуваат на секого зголемување на нивните пениси толку големи и дебели да не бидат на второ место во компарирањето со некои од порно моделите или рекламните билборди кои рекламираат скапи пластични операции.
Овоаа уникатна група на вежби ви дава можност да се почуствувате себеси како супер љубовник и тоа во текот на само неколку недели или месеци. Нашиот метод е природен и се состои само од физички вежби. Не постојат контраиндикации на ова!

Предностите на големиот пенис:

 • Гордоста и славата на мажот. Зголемениот пенис tõmbab alati tähelepanu ja kutsub esile lugupidamise. Pole tähtis, kas see toimub saunas, riietusruumis või magamistoas. Nii mehed kui naised tajuvad seda mehisuse ja jõu tunnusena.секогаш добива повеќе внимание и побудува респект. Не е битно дали сте во сауна, соблекувална или спална соба. И мажите и жените го запазуваат како знак на машкост и снага.
 • Долгиот, дебел и складно развиен пенис побудува длабоки чувства кај мажите во врска со нивната сексуална потенција, ги прави да се чуствуваат супериорно према другите и им дава повеќе самодоверба. Ова е исто така причина повеќе зошто треба да го зголемите вашиот пенис. Тоа се одразува позитивно на секојдневното однесување кај мажот, како во бизнисот така и во приватниот живот.
 • Како по правило, сите овие луѓе се успешни во нивните активности.
 • Подолгиот и подебел пенис побудува сексуална возбуда кај жените со самата негова појава. Тие почнуваат да чуствуваат желба и голема возбуда. Со зголемувањето на вашиот пенис сето ова е возможно.
 • Обилни сексуални маневрирања. Зголемениот пенис ви овозможува широк спектар на различни сексуални позиции! Она што не е возможно со пенис со просечна големина, постанува возможно кога тој станува значајно зголемен.
 • Предизвикува појаки чувства. Колку е поголем пенисот, толку е поголема и контактната област а со тоа поголема е и површината која што прима надворешни стимулативни дразби. Колку е поголем пенисот толку се посилни и сексуалните дразби почуствувани и кај мажите и кај жените. Зголемувањето на пенисот ќе даде можност за достигнување на перфектен оргазам кај двата партнера.

Големината на пенисот навистина е важна. Прашањето “Како да го зголемам мојот пенис?” е болно за повеќето од мажите. Методот “Како да го зголемите пенисот за 10 cm во текот на еден месец” им помага на многу мажи во заведувањето на жените и им дава можност да постанат одлични љубовници!

Направете го вашиот пенис подолг и подебел на брз начин во комфорот и безбедноста на вашиот дом! Големината на вашиот пенис зависи само од вас!

Даунлодирајте го методот СЕГА – вашата жена ве очекува!

Бонуси

Прв бонус: Тајните на техниката на триење.

Триењето тука е истото движење кое го прави сексот толку пријатен. Ова се убодите кои ги правите кога имате секс со жена. Ако не знаете кои се движењата, вашиот секс може да се нарече незадоволителен.

Триењата може да имаат различно темпо, длабочина, ритам и интензитет. Мора обавезно да знаете како да правите различни движења така да вашата партнерка се извива од задоволство и бара се повеќе и повеќе.

Така да ја имате техниката 9-1, техниката на заведување, “горе-и-доле” техниката и многу други, вклучувајќи и корисни и ефикасни совети кои ќе ги добиете како наш прв бонус.

Втор бонус: Возбудувачката техника на бакнување.

Потценувајќи ја магијата на бакнувањето значи да се лишите себеси и сексот од нешто многу важно. Многу мажи го игнорираат ова моќно оружје или го употребуваат неподесно и недоволно. Вештината на возбудувањето со бакнување е точно мерката на која се базираат жените во извлекувањето на заклучоци за тоа колкава е вашата машка снага.

Ако мажот не е во состојба да ја направи жената да се чуствува слабо, со неговите бакнежи, најверојатно е дека ќе биде одбиен. На возбудувачкото бакнување, од друга страна, многу е тешко да му се одолее. Чуствителниот и сензуален бакнеж – тоа е вашата непобитна предност. Жените вложуваат многу внимание на прегратките и бакнежите.

Бакнежот може да и каже на жената каков секс може таа да очекува. Не сте го знаеле тоа? Ако бакнежот е случаен и без грижа, таа може да биде сигурна дека и сексот нема да биде подобар исто така. Зошто би дозволиле оваа шанса да помине? Стекнете сензуален бакнувачки метод и дозволете да жената се топи во вашите раце! Само еден бакнеж и таа тогаш е спремна веднаш да ви се предаде.

Трет бонус: скриени сексуални сигнали

Жените подсвесно испраќаат скриени сексуални сигнали кои што тие сакаат да допрат до вас. Научете го овој јазик без зборови и вие ќе постанете успешни во сексот и флертувањето.

Вие не треба да се запрашувате во врска со тоа и да барате решенија, бидејќи ќе знаете да погледате низ жените. Ќе ви биде потребен само краток поглед на жената за да би знаеле што таа мисли за вас и да реагирате во согласност со нејзините скриени сексуални сигнали.

Флертувањето се игра како партија на шах и знаејќи го ова сигурно е дека ќе победите. Научете да ги разбирате сигналите на жените и поведете ги до границата и таа е ВАША!

Повеќето од мажите не знаат како да направат контакт со жените и да флертуваат со нив дури и кога жената очигледно покажува дека таа нема ништо против поинтимно познанство. Не дозволувајте жените да се разочараат во вас иако тие ве посакуваат! Одете храбро во битката и успехот е ваш!

ДАУНЛОДИРАЈТЕ ГО СЕГА!

Стив, 24-годишна возраст
На почетокот јас не му верував на овој метод, но првите резултати се покажаа веќе за две недели. Не, мојот пенис не порасна во огромен, но почуствував дека мојот сексуален потенцијал порасна и мојот пенис постана занчајно појак.
Питер, 35-годишна возраст
Сакам да кажам дека веќе по првата недела јас забележав промени – можев да ја одржам ерекцијата многу подолго
Арон, 26-годишна возраст
По две недели вежбање јас не можев да го препознаам мојот пенис во огледалото! Дури и мојата девојка ми кажа дека сега можам да издржам подолго во кревет.
Тим, 22-годишна возраст
По употребата на методата мојот пенис постана неверојатно јак.
Алекс, 25-годишна возраст
Откако почнав да тренирам со вашиот метод, мојот пенис порасна за 2 cm во должина и за околу 1.5 cm во дебелина. Најискрено, вашиот метод е навистина одличен.
Вик, 22-годишна возраст
На почетокот се сомневав во ефективноста на вашиот метод. Чисто од љубопитност решив да го пробам и потоа ако не успее да го разбијам митот. Пред да почнам јас го измерив мојот пенис. Кога го измерив пак по шест недели бев навистина изненаден. Беше за четири центиметри подолг и за 1.5 cm подебел. Методот навистина делува иако мојот резултат не е баш најдобар досега.
Мел, 31-годишна возраст
На почетокот помислив дека нема да има никакви резултати, или ако ги има, тие нема да бидат многу значајни. На мое големо изненадување, по седум недели континуирано тренирање, мојот пенис порасна за 5 cm во должина. Дебелината беше речиси 14 cm! Тоа е за 2 cm повеќе одколку што беше порано.
Рик, 21-годишна возраст
Поминаа два месеци од тренингот. Се погледав себеси во огледалото и извикнав, "Леле! Јас сум пастув!". Ми даде повеќе самодоверба и не сум повeќе срамежлив во креветот како порано.
Вал, 30-годишна старост
Навистина е чудо, колку едноставен и ефикасен е вашиот МЕТОД. За околу месец дена мојот пенис порасна за 6 cm! Навистина сум среќен од постигнатиот резултат. Жена ми исто така!
Ијан, 32-годишна возраст
Многу ви благодарам! Мојот резултат ме задоволи на секој можен начин. Сега знам: да се има голем пенис е одлично!
Џон, 29-годишна возраст
Јас и жена ми имавме мало "пробно возење" во кревет. Не знам дали е од вежбите или е само автосугестија, но мојата ерекција е неверојатна! Можам да издржам цела ноќ. Тоа е неверојатно!